Az újszülöttek fotózása…

Kedves leendő anyukák! 

Már régen meg kellett volna írnom ezt a bejegyzést, így talán még több újszülöttről készülhettek volna el időben(!) a képek.

Mostanában sokan kerestek a baba 3-4-6 hetes korában, hogy szeretnétek fotókat a picikről. Én természetesen ezeknek a felkéréseknek is nagyon örülök, és igyekszem a legjobb tudásom szerint kivitelezni azt, DE ezek a képek sajnos nem lesznek olyanok mint ha az első 2 hétben készültek volna.

Nagyon fontos a kisbabák életének első két hete. Nemrég születtek.. Szinte maguktól még magzati pózba kucorodnak. Nagyon sokat alszanak, a külvilágból még keveset érzékelnek. Az arcuk még nem vesztette el az újszülöttekre jellemző kis vonásokat. Volt aki azt mondta, azért nem jöttek, mert hámlott a bőre… mert nem esett le a köldökcsonk.. mert nagyon piros volt.. stb. 

Tudom, hogy minden anyuka félti-óvja a a kisbabát, én is így teszek. Nagyon vigyázok rájuk, nem maradnak egy percig sem figyelem nélkül. Tiszta, világos helyen dolgozom, a kellékek tiszták, le vannak fertőtlenítve, minden alkalommal ki vannak mosva, anti-allergén mosószerrel. 

Szóval, amit mondani szeretnék… Ne féltsétek a piciket ettől a fotózástól, kérdezzetek, ha kétséges bármi, ha szeretnétek többet megtudni. Nagyon szívesen válaszolok bármilyen kérdésre. Akik időben eljöttek nem bánták meg. Később nehezebb családi fotókat készíteni. A mélyen alvó, pár napos babát meg tudjátok profi módon fogni. Mindent megmutatok. 4-5-6 hetesen már jár a babák-keze-lába.. Sok kép bemozdulhat ilyenkor. Hosszadalmasabb és fárasztóbb az egész folyamat, arról nem beszélve, hogy kevesebb változatos képet tudtok hazavinni. 

Ha lehetséges, akkor vegyétek fel a kapcsolatot velem még a várandósság ideje alatt!

Köszönöm ha végigolvastad! 

Remélem hamarosan találkozunk! :)

Éva

Using Format